EL - Ingeniør til DRIAS A-S

tlf: +45 53 63 78 02

Bestrecruit søger en el-ingeniør til DRIAS rådgivende ingeniører a/s

 

EL Ingeniør til DRIAS Rådgivende Ingeniører A/S

 

Er du en ”dreven” EL Ingeniør/Installatør med lyst til at opbygge en helt ny arbejdsgang op i et rådgivende ingeniørfirma, så er det lige dig vores kunde leder efter. Bestrecruit søger for et hurtig voksende Rådgivende Ingeniørfirma - DRIAS A/S i Tørring en EL ingeniør/installatør der kan arbejde selvstændigt.

Kan du se dig selv være med til at omsætte kundernes ønsker fra de spæde tanker til det endelige resultat og synes du, at det er spændende både at være med i marken for at registrere, føre tilsyn, support og hjemme på tegnestuen for at projektere og tegne? – så skal du søge dette job!

 

DRIAS Rådgivende Ingeniører A/S er et bredt funderet ingeniørfirma, som tilbyder en lang række forskellige ydelser til sine kunder. DRIAS udfører opgaver for både private og offentlige virksomheder. Opgaverne varierer lige fra energirammeberegning af et parcelhus til store komplekse bygninger. DRIAS udfører opgaver inden for boliger, sport, institutioner, erhverv & forsyning så der vil være stor mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige spændende opgaver. DRIAS leverer den skræddersyede rådgivning til alle sine kunder.

 

DRIAS Rådgivende Ingeniører A/S bor lige i ”smørhullet” imellem Herning, Århus & trekantsområdet så der er mange muligheder i området.

 

Jobbet

•Projektering og tilsyn med EL installationer. Dette er et helt nyt felt for DRIAS så det er vigtigt at du har en vis ballast og netværk inden for området, da du bliver den drivende kraft på dette fagområde.

•Opmåling og registreringer i marken.

•I det daglige vil der være kontakt med kunder, myndigheder, samarbejdspartnere og håndværkere.

 

Dine faglige kvalifikationer

 

Din profil

•Uddannet EL - ingeniør/El - installatør, og meget gerne med 5-10 års projekteringserfaring.

•En baggrund som håndværker vil være en fordel, men er ingen forudsætning.

•Du har et godt overblik og kan tage ansvar, og omsætte kundernes ønsker fra tanke til det endelige resultat.

•Du skal være omstillingsparat – da det er en mindre virksomhed vil du skulle hjælpe til med at få kontoret til at fungere i det daglige.

•Du besidder evnen & viljen til at gå forrest i en ny afdeling – være med til at sætte standarden for fagområde til stor tilfredsstillelse for både ledelsen og kunderne.

 

Du tilbydes

•En meget varieret stillig i et af regionens spændende ingeniørfirmaer.

•Ansvarsområder der vil blive tilpasset efter din baggrund, kompetencer og erfaring.

•En afvekslende hverdag, hvor du er tæt på beslutningstager.

•Attraktiv gage med pension & forsikring til dig og din familie, mobiltelefon, internet, madordning og en aktiv personaleforening.

•Du vil opleve kolleger med høj arbejdsmoral og en hverdag præget af hygge, medbestemmelse og frihed under ansvar i en meget god omgangstone.

 

Personlige kvalifikationer

•Du er social

•Du har initiativ

•Du besidder en god humor

•Du er flittig

•Du kan samarbejde med alle

 

Har du spørgsmål kontakter du headhunter Margon Bilde hos Bestrecruit på 5363 7802 eller på mail margon.bilde@bestrecruit.dk

 

Der er ingen ansøgningsfrist, men der vil løbende blive afholdt interviews indtil vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

 

Søg jobbet ved at sende din ansøgning & CV på mail til headhunter Margon Bilde på ovenstående mail.

 

 

Om DRIAS Rådgivende Ingeniører A/S

DRIAS er en rådgivende ingeniørvirksomhed i fuld udvikling. Placeret kun et stenkast fra motorvejen ligger firmaet i smørhullet mellem Trekantsområdet, Aarhus og Herning. Vi er centralt placeret og har perfekte forhold til at rådgive i byggerier i hele Danmark.

​Fundamentet for DRIAS blev lagt i 1989, da Benny Hansen og Chresten M. Petersen startede egen virksomhed. Grundet firmaets størrelse bød den spæde start på mere simple byggerier. Virksomheden tog udgangspunkt i sit lokalsamfund og specialiserede sig inden for rådgivning omkring landbrugsbyggerier og plejeboligprojekter.

DRIAS udviklede sig stille og roligt og påtog sig større opgaver. Det medførte en udvikling i medarbejderstanden, hvor flere blev ansat. DRIAS kunne rådgive inden for flere aspekter af byggeriet, og det førte til en stigning i antallet af projekterne. Tilstrømningen af medarbejdere og projekter medførte, at DRIAS flyttede i nye og større lokaler. Her var rammerne for at lade virksomheden vokse de næste mange år.

Udvidelsen af DRIAS med flere medarbejdere har betydet, at DRIAS har kunnet påtage sig endnu større projekter end tidligere. Fra at have startet ud med bygningskonstruktioner har opgaverne ændret karakter til også at omfatte byggerier med langt større kompleksitet. Stigningen i fagingeniører og komplekse projekter har resulteret i en bredere kompetenceprofil for virksomheden.

I 2009 overgik ejerskabet af firmaet til adm. direktør Morten Veibel Kristiansen.

I dag er DRIAS Rådgivende Ingeniører A/S en sund virksomhed i fuld vækst og beskæftiger 17 medarbejdere.

 

copyright bestrecruit 2018

tlf: +45 53 63 78 02

 

BESTRECRUIT

Dokken 16b

6700 Esbjerg

 

CVR. 17826700

Mail: info@bestrecruit.dk