Sikringstekniker

Lindpro Esbjerg søger en kompetent og selvstændig sikringtekniker

 

Lindpro i Esbjerg søger en kompetent og selvstændig sikringstekniker til specielt TVO opgaver.

 

Bestrecruit Esbjerg er blevet bedt om at bistå Lindpro i Esbjerg om at finde egnede kandidater indenfor TVO, AIA & ADK. Så er dette dine spidskompetencer og har du lyst til at arbejde i et utrolig spændende miljø og i en virksomhed hvor der er travlt og hvor det er sjovt at gå på arbejde – så skal du søge dette job.

Lindpro er et landsdækkende teknikfirma inden for El, VVS, sikring & BMS, og de har så forrygende travlt og har derfor brug for en ny kollega til deres team af veluddannede og motiverede teknikere i Esbjerg. Du vil blive en del af et stærkt team i sikringsgruppen der vil støtte op om dig. Du er evt. uddannet elektriker og har kendskab til svagstrømsinstallationer og har erfaring med installation og servicering af TVO, AIA & ADK anlæg.

 

Jobbet:

•Servicering & eftersyn af eksisterende & nye anlæg.

•Installering / opsætning / idriftsætning af TVO, AIA & ADK anlæg.

•Projektering, programmering & konfigurering af TVO, AIA & ADK anlæg.

 

Kvalifikationer:

•Gerne 5 års erfaring fra lign. stilling, have grundlæggende kurser, herunder ”sikringsanlæg 1 & 2”, TVO 1.

•Erfaring med IT og styr på office-pakken. Kendskab til et eller flere af flg. Produkter NOX, AXION, ATS, MILESTONE & MIRASYS.

•Du skal kunne arbejde selvstændigt med specifikke & specielle løsninger.

•Kundeorienteret, fleksibel, omhyggelig og kan begå dig i en uformel organisation.

•Gyldig kørekort til kategori B, samt ren straffeattest.

 

Du er typen der trives med bredde i dine opgaver, er selvdreven og motiveres af at have flere opgaver ad gangen. Du har overblik, kan lide at samarbejde og er udadvendt og positiv af natur. Du har humor og er god til at kommunikere og inddrage andre i opgaverne. Det er vigtig at du har fokus på at den bedste løsning for kunden og at du arbejder målrettet og er engageret.

 

Du tilbydes:

En spændende stilling i en velrenommeret virksomhed med sunde grundværdier, stolte håndværkstraditioner og fokus på kvalitet og kompetencer. Du bliver en del af et uhøjtidelig miljø med store muligheder for uddannelse, og glade kolleger. Du vil blive tilbudt den nødvendige efteruddannelse arbejdet kræver.

 

Firmabil med værktøj, bærbar pc & mobiltelefon bliver stillet til rådighed.

 

Gage er efter kvalifikationer & kompetencer. Pension, sundhedsforsikring & personaleforening.

 

Der er ingen ansøgningsfraist d avi venter på den rette ansøger.

 

Ansøgning:

Lyder jobbet interessant skal du hurtigst muligt sende din ansøgning til Headhunter Margon Bilde fra Bestrecruit på margon.bilde@bestrecruit.dk , som også besvarer spørgsmål vedr. stillingen på 5363 7802.

 

tlf: +45 53 63 78 02

 

BESTRECRUIT

Dokken 16b

6700 Esbjerg

 

CVR. 17826700

Mail: info@bestrecruit.dk