Vækstorienteret Økonomi,- IT-Chef

STILLINGEN ER BESAT

Vækstorienteret Økonomi,- IT-chef til Ocean Team Group i Esbjerg

 

 

Vækstorienteret Økonomi- og IT-chef

 

Ocean Team Group A/S og underliggende driftsselskaber i ind- og udland ønsker at styrke og udvikle sin økonomi- og IT-funktion og søger derfor en proaktiv økonomi- og IT-chef med fokus på udvikling og digitaliseringsprocesser

 

Med reference til den administrerende direktør for Ocean Team Group A/S, bliver du ansvarlig for den daglige ledelse og videreudvikling af økonomiafdelingen. Du vil spille en aktiv rolle med sparring for ledelsen og du vil få rig mulighed for at gøre en forskel i en virksomhed med korte beslutningsveje, et højt tempo og et udpræget kundefokus. Du får desuden en central rolle i optimering og implementering af virksomhedens IT-strategi og digitaliseringsprocesser.

 

Overordnede ansvarsområder

•Regnskab, rapportering og budgettering

•Effektiv sparring for ledelsen

•Ansvarlig for virksomhedens IT, herunder udvikling og vedligeholdelse af ERP platforme.

 

Om stillingen

Som økonomichef får du ansvaret for økonomiafdelingen, som foruden dig består af to medarbejdere. Du kommer til at stå for den daglige ledelse og have ansvaret for den rapportmæssige del, månedsafslutning, budgetter, kontakt til revisor, bank, forsikringsselskaber, leasingselskaber mm.

Samtidig er du virksomhedens financial- og business controller og fungerer som strategisk og operationel sparringspartner for ledelse og bestyrelse og formå at eksekvere på planlagte tiltag.

Der skal være fokus på at optimere og udvikle forretningsgange, processer og systemer mm, og det kræves at du har flair for og lyst til at arbejde med denne del af forretningen.

Vi forventer at udskifte ERP-system inden for de kommende år, og har en ambition om at køre alt ind over systemet.

Det vil være din opgave og dit ansvar at definere kravsspecifikationer, forestå planlægning og implementering.

Endelig er du lederen, som er garant for, at dine medarbejdere trives og udvikles samt at mål og deadlines nås.

 

Din baggrund og kvalifikationer

Du har en relevant økonomisk uddannelse som HD i regnskab eller cand.merc.aud. cand.oecon. eller lignende. Næsten vigtigere er en solid erhvervserfaring i regnskab og økonomi fra en tilsvarende stilling – gerne fra en vækstorienteret virksomhed. Du har gode sprogkundskaber og kan, foruden formfuldendt dansk, begå dig på engelsk på forhandlingsniveau både skriftligt og mundtligt.

 

Som person er du proaktiv og engageret og har lyst til at bidrage aktivt til at skabe værdi for virksomheden. Du evner at prioritere mellem mange forskellige arbejdsopgaver på en struktureret måde, så du når dine og virksomhedens deadlines, også når der er travlt og prioriteringer skifter. Du trives med krav til effektivitet og nøjagtighed og du har fokus på løbende af forbedre processer og forretningsgange. Du formår at balancere mellem fokus på stabil, daglig drift og strategisk fremadrettet udvikling.

 

Personlige egenskaber

•Du arbejder analytisk og struktureret

•Du kan holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket eller humøret

•Du er selvstændig og samtidig en teamspiller

•Du er omgængelig og fleksibel

 

Du tilbydes

Ocean Team Group A/S er kendetegnet ved at være operationel, have en flad hierarkisk organisation, samt en uformel og positiv omgangstone. Kulturen er stærk og præget af et stort engagement, teamwork, øje for vore kunders behov og en gensidig åbenhed, respekt og ansvarlighed. I rejsen mod vækst og nye markeder vil du få spændende og krævende udfordringer. Du får mulighed for at skabe dit drømmejob, både hvad angår personlig og faglig udvikling. Ansvar og mentalt ejerskab er ikke noget vi giver, det er noget man tager.

 

Hvis du har de rette kvalifikationer og erfaringer til dette job, så send din ansøgning og CV til Headhunter Margon Bilde hos Bestrecruit - margon.bilde@bestrecruit.dk

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Margon Bilde på telefon 53637802 eller ovenstående mail.

 

Stillingen skal besættes hurtigst muligt og ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende og ansættelse vil ske, når den rette kandidat er fundet. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Gage iht. kvalifikationer med pensionsordning osv.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om OTS

Ocean Team Scandinavia A/S er en del af Ocean Team Group A/S. Vi er en servicevirksomhed, der renser væskeførende systemer bl.a. proces, hydraulik og smøreoliesystemer. Virksomheden er beliggende på havnen i Esbjerg, og har 26 engagerede medarbejdere. Vi arbejder inden for følgende områder: oliepleje, kemisk rensning, mekaniske ydelser samt service og vedligehold af eget/kunde udstyr. OTS har over 20 år erfaring i olie gas branchen. Se mere på www.oceanteam.eu.

 

tlf: +45 53 63 78 02

 

BESTRECRUIT

Dokken 16b

6700 Esbjerg

 

CVR. 17826700

Mail: info@bestrecruit.dk