Scada & procesprogrammør

bestrecruit søger for kunde en scada,- & procesprogrammør til spændende virksomhed i trekantsområdet

 

SCADA- OG PROCESPROGRAMMØR TIL KUNDE DER ER FØRENDE INDENFORPRODUKTIONSPROCESSER, IT-INFRASTRUKTUR & ENERGI

 

Virksomheden er i vækst og derfor søger de nu en dygtig SCADA- og procesprogrammør til programmering, optimering og idriftsættelse af processtyring indenfor primært ”Food and Beverage”. Automationsplatformen er primært Rockwell og Siemens.

Virksomheden har mange års erfaring med udvikling, vedligehold, optimering og automatisering af produktionsprocesser i fødevareindustrien, på bryggerier og hos underleverandører til disse.

Virksomheden beskæftiger ca. 170 veluddannede medarnejdere & organisationen er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

Der stiller store krav til din faglighed og tekniske forståelse, og forventer gode samarbejdsevner og projektforståelse. Den rette kandidat vil blive en del af et spændende team, der er på den absolutte forkant i branchen.

Virksomheden tilbyder dig en stilling, hvor du som medarbejder får egne ansvarsområder, gode udviklingsmuligheder og afvekslende opgaver.

 

Om jobbet:

• Programmering af PLC, SCADA, HMI, SQL databaser, MES systemer m.m. (primært Rockwell og Siemens)

• Jobbet omfatter design, programmering, optimering og idriftsættelse af projekter.

• Idriftsættelse af anlæg sker hos kunder i ind- og udland i samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere.

• Du vil arbejde i en projektorienteret organisation.

 

Om dig:

• Du har en relevant teknisk uddannelse evt. ingeniør, automationsteknolog/tekniker og nogen års praktisk erfaring med programmering af SCADA software og idriftsættelse af procesanlæg og maskiner.

• Der lægges vægt på at du er i stand til at overskue komplekse processer og effektivt at omsætte dem til velstruktureret programmering.

• I stand til at bidrage til yderligere standardisering og effektivisering af programmeringsprocesser.

• Derudover er din naturlige interesse for automatik med til at drive værket. Det er afgørende, at du forstår vigtigheden af internt samarbejde, hvor man i fællesskab skaber forudsætningerne

for de bedste løsninger.

• Det er meget vigtigt, at du er hurtig til at tilegne dig ny viden og kan arbejde selvstændig med opgaverne.

• Der må forventes noget rejseaktivitet.

• Du behersker engelsk i skrift og tale - yderligere sprog er et plus.

 

Virksomheden tilbyder dig:

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling i en virksomhed i sund udvikling og vækst.

For den rette person vil der være rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Virksomheden er en moderne og uformel arbejdsplads, hvor du vil indgå i Engineering afdelingen sammen med andre engagerede kolleger. Virksomheden bor i nye lokaler og arbejder med de nyeste teknologier.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte headhunter Margon Bilde – Bestrecruit på telefon 5363 7802 eller mail margon.bilde@bestrecruit.dk

Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på stillingen. Stillingen vil blive taget af nettet, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

Søg jobbet ved at sende din ansøgning & CV på mail til Headhunter Margon Bilde.

 

Bestrecruit, Skolegade 44 1. tv. 6700 Esbjerg

Ring til os på:

+45 5363 7802

copyright bestrecruit 2017