Stærkstrømsingeniør

vi søger for dangrid i odense en stærkstrømsingeniør med speciale indenfor vindmøller & kraftværker...

 

Stærkstrømsingeniør til fremadstormende ingeniørvirksomhed i Odense.

 

Til ingeniørvirksomhed i Odense med speciale inden for vindmøller & kraftværker søger vi en stærkstrømsingeniør til højspændingsteamet.

 

OM VIRKSOMHEDEN:

 

DANGRID Electrical Engineering har travlt med spændende opgaver inden for havvindmølleparker & kraftværker. Derfor søger Prokan Rekruttering efter en erfaren stærkstrømsingeniør for DANGRID ApS.

DANGRID Electrical Engineering er en ingeniørvirksomhed med speciale i stærkstrøm og har gennem længere tid haft stigende efterspørgsel på deres tjenester inden for projektering,- & rådgivningsydelser, og føler nu at tiden er inde til at udvide med endnu en engageret og erfaren ingeniør der kan styrke det i forvejen stærke team af højspændingsingeniører. DANGRID’s kunder er blandt de største inden for vindmølle,- & kraftværksbranchen i Skandinavien og Storbritannien.

DANGRID Electrical Engineering har altid fokus på at levere rådgivning af den højeste faglige kvalitet og forventer at vores ingeniører er dedikeret til at yde den absolut bedste service & rådgivning til kunderne.

 

JOBBETS INDHOLD:

 

Med fokus på stærkstrøm & højspændingsteknik, vil du som ingeniør få mulighed for at arbejde med et bredt spekter af opgaver:

•Net tilslutning af vindmølleparker & kraftværker – kortslutningsberegninger – relæbeskyttelse – selektivitetsanalyser – udarbejdelse af komponentspecifikationer & udbudsbetingelser – fabriksafprøvning – montagetilsyn – test & idriftsættelse – drift & vedligehold.

 

FAGLIGE KVALIFIKATIONER:

 

Det forventes at du besidder et højt fagligt niveau & kan levere resultater af høj standard. Det er vigtigt at du kan holde mange bolde i luften på samme tid og arbejde selvstændigt. Du skal være kundeorienteret og kan kommunikere med alle på forskellige niveauer, og beherske dansk & engelsk i skrift og tale. Det forventes også at du har gode salgsevner og er overbevisende ved fremlægning af projekter.

Som ingeniør hos DANGRID indgår du i et team hvor du løser opgaverne selvstændigt, ansvarsfuldt og i den, af kunden, ønskede kvalitet.

Ligeledes forventes det at du opfylder min. 2 af følgende punkter, og gerne flere:

•Min. 3 års erfaring inden for stærkstrøm/højspænding

•Erfaring fra offshore,- vind,- eller kraftværksbranchen

•Erfaring medgennemførelse af idriftsættelser – FAT & SAT på forskellige LV, MV & HV installationer

•Erfaring med flere typer elektriske anlæg (MV/HV kabler – transformeranlæg – koblingsanlæg – lavspændingsanlæg – konvertere – isolationskoordinering – jordningsanlæg – relæteknik – generatorer)

 

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER:

 

•Du er social

•Du har initiativ

•Du besidder humor

•Du er flittig

•Du kan samarbejde med alle

 

DANGRID TILBYDER DIG:

 

Et kollegialt godt sammenhold med kolleger der har stor erfaring, der alle mener at det skal være spændende & sjovt at gå på arbejde, så derfor er faglig udfordring og udvikling er virkelig i højsædet hos DANGRID Electrical Engineering.

•Et ærligt og godt socialt miljø, hvor højt humør og sammenhold prioriteres

•Spændende opgaver med stor variation inden for vindkraft & termiske kraftanlæg

•En attraktiv lønpakke med firmapension iht. kvalifikationer

•Flextid, kantineordning, mobiltelefon, hjemmearbejdsplads, frugtordning mv

 

Har du spørgsmål vedr. stillingen eller DANGRID ApS er du meget velkommen til at kontakte Direktør Christian Sanddal Nielsen på telefon 2443 2982 eller mail cs@dangrid.dk

Eller kontakte headhunter Margon Bilde – Bestrecruit på telefon 5363 7802 eller mail margon.bilde@bestrecruit.dk

 

Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på stillingen. Stillingen vil blive taget af nettet, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

 

Søg jobbet ved at sende din ansøgning & CV på mail til Headhunter Margon Bilde.

Bestrecruit, Skolegade 44 1. tv. 6700 Esbjerg

Ring til os på:

+45 5363 7802

copyright bestrecruit 2017