Om Bestrecruit

tlf: +45 53 63 78 02

Navnet BESTRECRUIT er ikke valgt tilfældigt - vi vil levere rekruttering i absolut bedste klasse og går ikke på kompromis!

Vi tilbyder headhunting som speciale som den absolutte kerneydelse. Det kan måske lyde som et snævert felt at operere indenfor, men med vores tilgang og metoder er det en kompleks og omfattende proces med mange indsatser, produkter & ydelser. Det er altid slutmålet at sikre et solidt og værdiskabende match mellem virksomhedens behov & ønsker og kandidaternes kompetencer & personlighed.

En typisk Bestrecruit proces starter med en grundig analyse der skal sikre at rekrutteringen starter op iht. virksomhedens strategi, mål & udfordringer, samt ikke mindst forholder vi os open minded og løsningsorienteret til de konkrete opgaver som den kommende kandidat kommer til at stå over for.

Denne viden opnår vi ved det første dybdegående møde hos virksomheden og er grundlaget for opstilling af en præcis og nuanceret kandidatprofil, som er udgangspunktet for den aktive søgeproces og kandidatafdækning i netværker og relevante brancher.

I den efterfølgende interview,- & testfase afdækkes de udvalgte kandidaters kompetencer, adfærdsmønstre & motivation ved brug af et yderst veludviklet dansk testværktøj, med veldokumenteret personvurdering. Derefter præsenteres de relevante kandidater for kunden og der afholdes interview med de udvalgte kandidater.

Der udføres løbende tilfredshedsopfølgning hos både virksomhed og kandidat efter 3 måneder og sluttelig ved udløb af garantiperiode.

 

Bestrecruit er et firma der bla. har speciale i at finde kandidater med teknisk baggrund. Bestrecruit arbejder inden for mange brancher da vi ikke mener at udelukkende branchekendskab er det bedste, men det er kompetencekendskab. Så derfor kan vi arbejde indenfor flere forskellige brancher. Og vi har stor succesrate med at finde de rette kandidater til de stillinger som vi får ind fra vores kunder.

 

copyright bestrecruit 2018

tlf: +45 53 63 78 02

 

BESTRECRUIT

Dokken 16b

6700 Esbjerg

 

CVR. 17826700

Mail: info@bestrecruit.dk